Tørrisblåsing

Vi utfører alt av Tørrisblåsing / Tørrisrengjøring, inn og utvendig på bygninger, produksjons maskiner, alt av kjøretøy som anleggsmaskiner, tog, biler etc., elektriske komponenter, fjerning av bitumen, fasaderens, Teknisk renhold av industrilokaler, fjerning av overflaterust og mye mer. 

Vi selger også markedets beste tørrismaskiner fra Cold Jet, markedsleder i bransjen siden 1986. Blast-it Øst er autorisert distributør for Cold Jet.

Blast-it Øst er registrert i Startbank og er en Mesterbedrift. Vi garanterer et fag og håndverksmessig utført arbeide. 

Hva er Tørrisblåsing / Tørrisrengjøring?

Tørrisrengjøring / Tørrisblåsing = helt rent uten vann og kjemikaler. Tørrisrengjøring / Tørrisblåsing er en revolusjonerende rengjørings/ blåse-metode hvor man istedenfor tradisjonelle blåsemidler som sand, vann og kjemikaler bruker myk tørris formet som riskorn. Tørrisblåsing / Tørrisrengjøring etterlater seg ikke avfall slik som vann og kjemikalier eller sandblåsing gjør. Det er en tørr og ikke strømførende prosess som derfor også er meget godt egnet til rengjøring av elektriske komponenter. Tørrisen desinfiserer de flatene som blir rengjort noe som er svært nyttig til rengjøring av:  Produksjon maskiner og lokaler i industrien , fasader, bygg inn og utvendig, brannsanering, rens av treverk, fjerning av bitumen, lim, tectyl, tjære. Tørrisblåsing kan benyttes til det meste innen Teknisk renhold / Industrirenhold.

  Ring Finn Arne 411 11 200 for et uforpliktende pristilbud for tørrisrengjøring / tørrisblåsing av dine maskiner og industrilokaler.

Ta kontakt

Ring Finn Arne for mer info eller et uforpliktende tilbud, mobil 411 11 200.

Kontakt oss